calendarul activitatilor educative 2015-2016

Raport final SA STII MAI MULTE…. 2016

Echipa Scolii Timboesti, antrenată de doamna profesoara Ana Gavrilescu, a ocupat locul III, la oină, etapa regionala, Constanța.

Pentru al doilea an la rând elevi ai Şcolii Gimnaziale Tîmboeşti au participat la concursul judeţean de teatru în limba engleză “Welcome to Dramaland”, organizat de Şcoala Gimnazială Vulturu. Şi de această dată, elevii şcolii noastre, îndrumaţi de dl. prof. Pletea Gabriel, au obţinut rezultate foarte bune, după Premiul I primit anul trecut, trupa Fresh Stars (formată din elevi ai clasei a VIII-a de la şcoala Slimnic) reuşind să câştige Premiul al II-lea cu piesa “Superhero Support Group”, iar elevul Paraschiv Eduard primind Premiul pentru cel mai bun actor în rol secundar. Au participat la concurs şi elevi ai clasei a VII-a de la şcoala Slimnic – The Fire Starters cu piesa “Touched by an Alien”.

Competiția „Tenis de masa” – faza regională, Constanța. Profesor îndrumător, Ana Gavrilescu

Alaturi de doamna profesoara, Ana Gavrilescu, un grup de elevi ai scolii noastre au participat la activitatea „Lada de zestre” – Radio Antena Satelor, cuprinsa in programul „Scoala altfel”.

Si pentru ca se apropie Pastele….
Cu multa migală copiii creeaza icoane frumoase.

Activitati de anteprenoriat.
Un grup de elevi au vizitat câteva firme si institutii din Odobești si Focșani, alaturi de doamna învățătoare Elena Plesea.

Elevii clasei a IV-a impreuna cu doamna invatatoare, Elena Plesea .
O activitate altfel dincolo de zidurile clasei. Astazi natura ne-a oferit un colaj de invataturi, joc si sanatate alaturi de colegii de la Scoala Candesti.

Activitate desfasurata de elevii clasei I, indrumati de dna. inv. Barbu Daniela de la Scoala Gimnaziala Timboesti, în cadrul programului TEDI – Școala Siguranței (program educativ la nivel national cu privire la reducerea riscului de victimizare a acestora).La activitate au participat in calitate de invitati, Comisar de poliție Manolache Monica și Subcomisar de poliție Manea Cătălin.

Excursie tematică în cadrul Programului Școala altfel: „Să știi mai multe, să fii mai bun!”, Galați, 20.04.2016

Reclame